Поръчка и доставка

Уважаеми клиенти, онлайн магазин  MOLISART.COM обработва и изпраща вашите поръчки в срок от 2 до 5 работни дни от датата на получаване на статус на поръчката “ОБРАБОТЕНА” на регистрирания от вас email адрес  в поръчката с избрания от вас метод на доставка и плащане. Ако има вариaнт да изпълним по-бързо поръчката ние ще се свържем с вас.
За потвърдена поръчка се смята поръчката, за която сте получили на email статус  “ОБРАБОТЕНА”.
При потвърждаване на поръчката ще ви уведомим по email, за да потвърдим наличността и начинът за доставка. При липса на даден артикул ще се свържем с вас по телефона за уточняване  и потвърждаване на поръчката. 
При поръчки на персонализирани лазерно рязани и гравирани артикули срокът може да бъде по-дълъг в зависимост от обема и сложността на поръчката ви, което ще уточним допълнително по email или телефон. 
Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес ООД, а цените за доставка зависят от избрания начин на доставка (до офис или адрес), теглото на пратката и сумата за наложен платеж. Ако желаете доставката да бъде извършена до офис, моля, в полето за бележки напишете името и/или адреса на офиса. Сумата за наложен платеж, заедно със сумата за доставка се заплаща в момента на получаване на пратката. 

Във връзка с НАРЕДБА № Н-18 Еконт Експрес са лицензирани да извършват пощенски парични преводи на територията на Република България.
При получаване на пратката и плащане на крайната цена на поръчката на куриера, трябва да ви бъде издаден документ от куриера за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка напълно замества фискалната касова бележка.

Всички пратки се изпращат с опция преглед. Моля, използвайте я и преглеждайте поръчката си в офиса на Еконт, особено, когато става въпрос за нещо, което може да бъде чупливо.  Опаковаме ръчно и старателно всички пратки, но по време на транспорт не се знае какво може да се случи.  

Ако установите липси или повреди по вашата пратка в офиса на куриера е необходимо да направите протокол, който да подпишете и да заведете при тях. 

Shopping Cart
Scroll to Top
МОЛИС-АРТ